RAMADHAN STICKER BOOK

  • $15.00
    Unit price per 


Author : Pn Yati Samsul

Genre: Activity book

Pages: 16

 

Siapa ada anak yang berumur 5-7 tahun dan baru nak belajar puasa? Angkat tangan!

Boleh ke suruh anak kecil ni puasa? Jawapannya boleh! Tapi jangan paksa tau. Cerita tentang Ramadan santai-santai je, bagi anak rasa “The feeling of Ramadhan” tu, bestnya Ramadhan!

Buku sticker ni kami design khas untuk galakkan anak-anak puasa, solat 5x sehari, zikir dan beramal. Jadi bila anak-anak tampal sticker, dia boleh nampak “eh hari ni tak solat Asar, esok nak try complete kan 5 waktu lah”. Jadi anak-anak boleh improve dari hari ke hari, insyaAllah! Ingat ya, untuk anak kecil, puasa half-day sahaja dah sangat memadai, yang penting ibu bapa raikan kebolehan dan usaha mereka.

Buku ini mempunyai:

🌈 Material glossy paper dan high quality
🌈 Saiz A4, saiz ni just nice utk anak-anak bawa pegi mana-mana
🌈 270 sticker: Sticker semua datang dgn info-info dari hadith, Al-Quran
🌈 16 muka surat